Uniu-vos a la nostra vibrant comunitat internacional d’investigadors i investigadores postdoctorals!

El nostre objectiu és promoure recerca innovadora, formació avançada i transferència de coneixement sobre l’arqueologia de civilitzacions i cultures antigues. La visió àmplia i interdisciplinària de l’ICAC sobre l’arqueologia clàssica el converteix en un centre ideal per impulsar la vostra carrera científica.

Apply for a MSCA IF call (no date)


Hi ha dos requisits principals d’elegibilitat per a sol·licitar un MSCA-IF:

  1. Les persones candidates han de tenir un títol de doctorat (o experiència investigadora equivalent d’almenys quatre anys d’experiència en investigació a temps complet fins al termini de la convocatòria).
  2. Les persones candidates poden ser de qualsevol nacionalitat però no han d’haver viscut ni treballat a Espanya durant més de 12 mesos en els tres anys previs a la data de tancament de la convocatòria.

Feu una ullada als nostres equips de recerca, líders en arqueologia del paisatge; territoris romans; ciutat i arquitectura antigues; arqueometria; protohistòria; cultura material, economia i comerç; antiguitat tardana i mediterrània oriental grecoromana.

Som pioners en algunes de les tècniques més innovadores, com ara la prospecció arqueològica automatitzada amb drons, machine learning arqueològic, catodoluminescència (CL), fotogrametria, escaneig làser 3D o cartografia digital arqueomorfològica.

Hi ha molts més temes de recerca disponibles juntament amb diverses àrees d’estudi a tota la Mediterrània i més enllà, on es poden desenvolupar noves investigacions, ja sigui  com a part de projectes en curs o com a projectes independents.

L’ICAC és un centre de recerca excel·lent per a desenvolupar projectes MSCA, amb equipaments d’última generació, laboratoris, biblioteca i espais de docència i treball en equip. L’Institut ofereix als beneficiaris d’una MSCA l’oportunitat de sol·licitar finançament addicional per a completar la seva recerca. També, hi ha la possibilitat de disposar de tasques docents i de supervisió opcionals que poden ajudar a avançar en el desenvolupament de la seva carrera.

Poseu-vos en contacte amb un dels supervisors disponibles per discutir un possible projecte. Tenim molta experiència en la preparació de projectes MSCA i hem tingut una alta taxa d’èxit durant els darrers anys.

Per a més informació, contacteu amb recerca@icac.cat.

L’ICAC dona suport a la presentació de candidatures d’investigadores i membres de col·lectius desafavorits, i segueix els principis de contractació OTM-R, d’acord amb la implementació de la Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) de la Comissió Europea. L’ICAC és un centre amb l’acreditació i l’etiqueta HRS4R des de 2015 (Vegeu més informació aquí).

 


Consulteu aquí totes les disciplines amb els supervisors disponibles a l’ICAC i les seves seves expressions d’interès:

 

Dr Carme Belarte_card

 

More info (Expression of Interest)

Have a look also at this specific call for MSCA interdisciplinary project ‘Culinary practices in the Western Mediterranean Iron Age’ with ICIQ.

 

MSCA 2021_EoI Carruesco

 

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

MSCA EoI_Colominas

 

More info (Expression of Interest)

Have a look also at this specific call for MSCA interdisciplinary project ‘Culinary practices in the Western Mediterranean Iron Age’ with ICIQ.

 

MSCA 2021_EoI Gorostidi

 

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

Dr Anna Gutierrez_card

    

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

Dr Ramon Jarrega_card

 

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

MSCA 2021_EoI Livarda

 

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

Dr Josep M. Macias_card 

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

MSCA 2021_EoI Orengo

 

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

MSCA 2021_EoI Palet

  

 

More info (Expression of Interest)

 

 

 

 

 

MSC Actions_banner(2)

 

 

logo HRS4R