Butlletí de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica
Archeonea · Setembre 2019 · Núm. 94
 
 

L'ICAC publica tres convocatòries laborals

Aquest mes podeu trobar a l'ICAC tres convocatòries laborals, de diferent modalitat, en termini obert per a la presentació de sol·licituds.

  • Director/a de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, ICAC
  • Auxiliar de serveis generals i gestió econòmica de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, ICAC
  • Tècnic/a superior de suport a la recerca de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, ICAC

Consulteu tota la informació relacionada amb les convocatòries a la secció «Treballar a l'ICAC» de la nostra web.

 
 
 
 
 

Curs de formació sobre rehabilitació del patrimoni

Curs Rehabilitacio Patrimoni COATT  

Inscripcions obertes per al curs «La rehabilitació del patrimoni: intervenir i viure amb el patrimoni», que organitzen el COATT, l'ICAC i l'Escola d'Arquitectura de la URV.

El curs s'organitza en quatre mòduls, en format seminari. El programa del curs dona una visió clara i integradora de l’ampli ventall de tècniques d’intervenció que formen part de la gestió del patrimoni arquitectònic històric.

Inscripcions: formacio@apatgn.org

Més informació: http://www.apatgn.org/

 
 
 
 
 

Nit Europea de la Recerca

  Nit Europea Recerca 2019

L'ICAC participa en la celebració a Tarragona de la Nit Europea de la Recercaun esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en 300 ciutats de 30 països d’Europa.

Divendres 27 de setembre (16:30 h - 21:30 h) a la plaça Corsini de Tarragona hi haurà tallers i jocs per a totes les edats. Consulteu aquí tota la programació d’activitats.

L'ICAC organitza quatre tallers, sobre patrimoni en 3D, detecció de jaciments amb intel·ligència artificial, ceràmica i arqueozoologia.

També, dissabte 28 de setembre, a les 12 h, a la plaça del Castell de Reus, es faran diverses xerrades divulgatives, sota el lema «La recerca, l'element clau».