Quan menjar no és només un procés biològic: consum comunitari i pràctiques de comensalitat a Mas Castellar de Pontós (Alt Empordà-Girona)
The marble décor of the temple of Mercury on Puy-de-Dôme (Auvergne, France): Ancient discoveries, new lens
Espai sacre en transició: conflicte, continuïtat i reaprofitament a la Part Alta de Tarragona durant l’Antiguitat tardana
Big game, feasting and food economy during the Early Iron Age: Multidisciplinary analysis of the faunal assemblage of Mas Cap de Ferro (Nulles, Tarragona)
Culinary Installations of the Iron Age in the north-east of the Iberian Peninsula: An Interdisciplinary Approach
En busca de los orígenes de la civilización númida: excavaciones y prospecciones en Sidi Saïd (Siliana, Túnez)
Workshop: Cruce de experiencias en la valorización de paisajes rurales: Pirineos Cordillera Cantábrica
Revisión de las monedas del vertedero tardoantiguo del Claustro de la Catedral de Tarragona (s. V d.C.)