• Contacto
  • Intranet
  • CAT
  • ES
  • EN

ICAC

Institut Català d'Arqueologia Clàssica

  • Quiénes somos
    Investigadores en arqueología
    • Saludo del director
    • Institución
    • Organización
    • Personal
    • Memorias
    • Convenios
    • Igualdad
    • Presencia institucional
    • Excelencia en RH
    • Trabajar en el ICAC
    • Portal de la transparencia
    • Protección de datos
    • Perfil del contratante
    • Facturación electrónica
    • Contacto
  • Investigación
    Creamos conocimiento
    • Grupos de investigación
    • Personal investigador
    • Proyectos
    • Publicaciones científicas
    • Laboratorios
    • Ciencia abierta
    • Tesis doctorales
    • Acciones MSC
  • Formación
    Arqueólogos del mañana
    • Máster universitario en Arqueología Clásica Aplicada. Investigación y transferencia
    • Doctorado interuniversitario en Arqueología Clásica
    • Otros programas
  • Difusión
    Conectados con la sociedad
    • Actividades del ICAC
    • Actividades de los investigadores
    • Transferencia del conocimiento
    • Programa de radio
    • Patrimonio en 3D
  • Servicios
    Apoyo a la investigación
    • Centro de documentación y Biblioteca
    • Unidad de Estudios Arqueométricos
    • Servicio de publicaciones
    • Plataformas científicas
    • Unidad de Transferencia e Impacto Social
  • Actualidad
    Últimas novedades
    • Noticias
    • Agenda
    • Boletín Archeonea
    • Prensa
    • Suscripción

Noticias

/ Actualidad / Noticias / Formació

Curs de formació del professorat: menjar i beure a l’antiguitat

1 febrero 2016

El vi més antic que s'ha trobat, en una ampolla localitzada a la tomba d'un noble romà del segle IV dC i exposada a Alemanya (Historisches Museum der Pfalz Speyer - Weinmuseum). Foto: Wikimedia Commons

Ja fa nou anys que l’ICAC i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona (DdA) organitzen un curs anual d’especialització en arqueologia clàssica per al professorat.

Enguany és del 22 al 27 de febrer i està dedicat a l’alimentació, la cuina i els àpats a l’antiguitat. Porta per títol «Menjar i beure a l’antiguitat».

Programa i matrícula

Consta de 30 hores lectives i pràctiques i l’imparteixen investigadors de l’ICAC i professors del CdA, tant a la seu d’una institució com de l’altra.

Està adreçat a professors dels centres d’educació primària i secundària, i també està obert als estudiants de Ciències de l’Educació, Arqueologia i al públic en general. La matrícula és gratuïta.

COMPARTE:
Imprimir PDF
« “Volem que l’estudiant s’impliqui amb el que veu”
IV Landscape Archaeology Conference (LAC2016) amb l’ICAC »

Actualidad

  • Noticias
  • Agenda
  • Boletín Archeonea
    • Histórico Archeonea
  • Prensa
  • Suscripción
Consorci integrat per:
Centre CERCA:
Centre acreditat:
Plaça d’en Rovellat, s/n, 43003 Tarragona
Teléfono: 977 24 91 33 · info@icac.cat
© 2025 ICAC · Aviso legal · Política de cookies
Esta web está en el PADICAT
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord