• Contacte
  • Personal investigador
  • Formació avançada
  • Intranet
  • CAT
  • ES
  • EN

ICAC

Institut Català d'Arqueologia Clàssica

  • Qui som
    Investigadors en arqueologia
    • Salutació del director
    • Institució
    • Organització
    • Personal
    • Memòries
    • Convenis
    • Igualtat
    • Presència institucional
    • Excel·lència en RH
    • Treballar a l’ICAC
    • Portal de la transparència
    • Protecció de dades
    • Perfil del contractant
    • Facturació electrònica
    • Contacte
  • Recerca
    Generem coneixement
    • Equips de recerca
    • Personal investigador
    • Projectes actius
    • Projectes finalitzats
    • Publicacions científiques
    • Accions MSC
    • Activitats científiques
    • Accés obert, PRC i Recercat
    • Tesis doctorals
    • Laboratoris virtuals
    • Investigar a l’ICAC
    • Excavar amb l’ICAC
  • Formació
    Arqueòlegs de demà
    • Formació avançada
    • Màster en Arqueologia Clàssica Aplicada
    • Doctorat interuniversitari en Arqueologia Clàssica
    • Altres programes
  • Difusió
    Connexió amb la societat
    • Activitats de l’ICAC
    • Activitats dels investigadors
    • Transferència del coneixement
    • Toquem Pedra
    • Vídeos
    • Patrimoni en 3D
    • Arxiu de blogs
  • Serveis
    Eines i suport a la recerca
    • Centre de documentació i Biblioteca
    • Tecnologies de Documentació Gràfica
    • Unitat d’Estudis Arqueomètrics
    • Publicacions
  • Actualitat
    Què hi ha
    de nou?
    • Notícies
    • Entrevistes
    • Guia d’experts
    • Agenda
    • Butlletí Archeonea
    • Premsa
    • Subscripció

Notícies

/ Actualitat / Notícies / Formació

Curs de formació del professorat: menjar i beure a l’antiguitat

1 febrer 2016

El vi més antic que s'ha trobat, en una ampolla localitzada a la tomba d'un noble romà del segle IV dC i exposada a Alemanya (Historisches Museum der Pfalz Speyer - Weinmuseum). Foto: Wikimedia Commons

Ja fa nou anys que l’ICAC i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona (DdA) organitzen un curs anual d’especialització en arqueologia clàssica per al professorat.

Enguany és del 22 al 27 de febrer i està dedicat a l’alimentació, la cuina i els àpats a l’antiguitat. Porta per títol “Menjar i beure a l’antiguitat”.

Programa i matrícula

Consta de 30 hores lectives i pràctiques i l’imparteixen investigadors de l’ICAC i professors del CdA, tant a la seu d’una institució com de l’altra.

Està adreçat a professors dels centres d’educació primària i secundària, i també està obert als estudiants de Ciències de l’Educació, Arqueologia i al públic en general. La matrícula és gratuïta.

COMPARTEIX:
Imprimir PDF
« “Volem que l’estudiant s’impliqui amb el que veu”
IV Landscape Archaeology Conference (LAC2016) amb l’ICAC »

Actualitat

  • Notícies
  • Entrevistes
  • Agenda
  • Guia d’experts
  • Butlletí Archeonea
    • Històric Archeonea
  • Premsa
  • Subscripció
Plaça d’en Rovellat, s/n · 43003 Tarragona · Telèfon: 977 24 91 33 · Fax: 977 22 44 01 · info@icac.cat
Copyright © 2022 ICAC · Avís legal · Política de cookies · Aquesta web és al PADICAT