Breve currículum
Graduat en història per la Universitat de València (2015-2019). Es va començar a especialitzar en arqueologia i qüestions viàries en el seu treball de Fi de Grau titulat “La Via Augusta per la província de Castelló: un estat de la qüestió” .
Posteriorment, va cursar el màster d’Arqueologia Clàssica (2019-2021) en la Universitat Rovira i Virgili , l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant el màster va obtenir la beca PIR (Programa d’Iniciació a la Recerca) en el marc de la qual va desenvolupar el seu treball de Fi de Màster amb el títol “Estudi arqueomorfològic i territorial de la Plana de Castelló: aproximació a la xarxa viària”, sota la direcció del Dr. Josep Maria Palet.
A més, també té el màster de gestió cultural per la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Girona (2021-2023). On va centrar la seua especialització en la reivindicació del patrimoni arqueològic romà de la localitat de Vila-real (la Plana Baixa, País Valencià).
En els darrers anys ha participat en diferents projectes de recerca al llarg de la geografia valenciana, en Catalunya i Aragó. Ha treballat com a arqueòleg professional i en entitats públiques dedicades el món de la cultura.
Des de febrer de 2022 és membre del Grup d’Investigació d’Arqueologia del Paisatge (GIAP), com a investigador predoctoral adscrit on està desenvolupant la seua tesi doctoral centrada en l’estudi diacrònic i l’evolució del paisatge històric de la Plana de Castelló des de la protohistòria fins a la conquesta feudal, codirigida pel Dr. Josep Maria Palet (GIAP-ICAC) i Ferran Arasa (UV). L’objectiu de la recerca és caracteritzar els processos antròpics i naturals quehi ha intervingut en la configuració d’aquest paisatge històric des d’una perspectiva diacrònica, és a dir, estudiar cadascuna de les etapes històriques d’aquest per comprendre millor com ha evolucionat i perquè el paisatge actual és com és.