Marc Prades Painous

(R1) PhD student, Research Department.
Member, Research team: Landscape Archaeology (GIAP).
Fields of expertise: Archaeology of Rural Areas, The Iberian World in Catalonia, Protohistory, GIS.
ORCID code: 0000-0002-3763-8652
mprades@icac.cat
Brief CV

Havent finalitzat la Llicenciatura en Història a la URV l’any 2012, obtingué el Màster Interuniversitari en Arqueologia Clàssica per la URV-ICAC-UAB el 2014 i, posteriorment, el Màster en Formació del Professorat d’ESO, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la URV l’any 2015.

Actualment forma part de l’Institut Català d’Arqueologia amb qualitat d’Investigador Predoctoral, integrat al Grup d’Investigació en Arqueologia del Paisatge, on desenvolupa la tesi doctoral titulada “Territori i paisatge a la Terra Alta durant la Protohistòria. Anàlisi dels models d’ocupació entre els segles VIII i I anE”, dirigida pel Dr. Jordi Diloli (URV) i el Dr. Josep Maria Palet (ICAC). Paral·lelament, i des del 2014, forma part com a investigador del Grup de Recerca-Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV.

Especialitzant-se en protohistòria al nord-est peninsular i arqueologia del territori, ha participat en nombrosos projectes, publicacions i activitats de recerca focalitzats en món ibèric i vinculats al GRESEPIA-URV i a l’ICAC.