Brief CV
FINALITZACIÓ DE LA VINCULACIÓ AMB L’ICAC: 15/05/2014
Llicenciat en Filosofia i lletres (especialitat arqueologia) l’any 2006 a la Universitat “La Sapienza” de Roma. Grau d’especialització en Arqueologia Clàssica l’any 2010 a la Universitat “La Sapienza” de Roma.
Director de l’excavació arqueològica de Villa Adriana dirigida per la Universitat de Roma “La Sapienza” des de 2006 amb la direcció científica de Patrizio Pensabene i Benedetta Adembri (Soprintendenza per i Beni Archeologici del Lazio). Responsable de l’excavació del santuari hel·lenístic i de la basílica paleocristiana a S. Leucio, Canosa di Puglia (Itàlia) des del 2006 fins al 2008 (projecte dirigit per la Universitat de Roma “La Sapienza”) sota la direcció científica de Patrizio Pensabene i Alessandro D’Alessio. Contracte de col.laboració (2008, 2009) amb el CISTeC (Centro di Ricerca di Scienza e Tecnica per la Conservazione del Patrimonio Storico-Architettonico) com arqueòleg especialista en documentació gràfica de les excavacions del Palatí (Roma, Tempio della Magna Mater). Responsable de l’excavació arqueologica i especialista en documentació gràfica a la Villa del Casale de Piazza Armerina (Enna, Italia) l’any 2009 sota la direcció científica de Patrizio Pensabene. Contracte de col.laboració (2009) amb la Universitat de Roma“ La Sapienza” en el marc del projecte PRINN Aquileia: La Domus del Buon Pastore. Contracte de col.laboració (2010) amb el CISTeC (Centro di Ricerca di Scienza e Tecnica per la Conservazione del Patrimonio Storico-Architettonico) com arqueòleg especialista en documentació gràfica de les excavacions del Palatí Arqueòleg especialista en documentació gràfica a l’excavació d’un poblat eneolític al Pantano Borghese (Montecompatri, Roma) sota la direcció científica de Micaela Angle (Soprintendenza per i Beni Archeologici del Lazio).
Actualmentés investigador en formació a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i el seu projecte de tesi “L’Accademia di Villa Adriana: progetti tematici, programmi architettonici e significati topografici”, s’emmarca en la línia de recerca “Arqueologia de la ciutat antiga”. Aquest projecte analitza, a través de l’estudi de les estructures, l’aparell arquitectónic, l’estatuària i la documentacó d’arxiu, la imatge d’una residència imperial del s. II d.C.