Brief CV
Graduat en arqueologia per la Universitat de Barcelona (2018). Al llarg del grau, va començar a participar en diverses campanyes d’excavació i prospecció arqueològiques de projectes de la Universitat de Barcelona, sobre tot dels diversos projectes del Dr. Jaume Noguera, cercant els moviments bèl·lics que es donen al nord-est peninsular des de la II Guerra Púnica fins la II Guerra Civil Romana (218-44 aC). Des d’aleshores, es va especialitzar en la utilització sistemàtica i coherent del detector de metalls en prospeccions i excavacions arqueològiques, així com la numismàtica. Precisament, el seu TFG fou una combinació d’aquestes dues disciplines, en examinar l’evolució diacrònica que havia tingut el Terrer Roig (Jesús, Tortosa) des d’època antiga fins al segle XX mitjançant una excavació i una prospecció amb detectors de metall, amb un pes important de l’estudi numismàtic de les restes trobades.
Màster en Cultures de la Mediterrània Antiga (UOC-UAH-UAB) al 2020. De 2019 a 2021 ha anat alternant feines d’arqueologia en diverses empreses de Catalunya, el País Valencià i l’Aragó.
Actualment, és investigador predoctoral a l’ICAC, on està desenvolupant un projecte de tesi doctoral amb el títol: “¿Decadencia, mantenimiento o adaptación? Moneda y contexto arqueológico entre el Ebro y el Júcar durante la Antigüedad Tardía (c. 409-714 d. C.)”, sota la direcció del Dr. Josep Maria Macias Solé (ICAC) i la Dra. Ruth Pliego Vázquez (Universidad de Sevilla). Aquest treball es duu a terme mitjançant un dels contractes predoctorals propis de l’ICAC (CIN21). És membre de l’equip de recerca en Arqueologia Cristiana i de l’Antiguitat Tardana de l’ICAC.