Solcant la història rep el premi Carles Miralles

Alumnes de l'Escola Solc al mirador de la pedrera del Mèdol, escoltant el Jordi López (ICAC) i mirant el plafó explicatiu.

La revista de divulgació del món antic Auriga ha guardonat el projecte didàctic Solcant la història amb el Premi Carles Miralles.

Solcant la història és un projecte pioner adreçat a alumnes d’educació especial que ha coordinat l’ICAC, l’escola d’educació especial Solc i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona, en col·laboració amb la revista Fet a Tarragona. Durant el curs 2015-2016, 32 nois i noies d’entre 7 i 20 anys “han solcat la història” participant en activitats teòriques i pràctiques que els han endinsat en el món de la investigació arqueològica i els han permès descobrir l’arqueologia de forma experimental.

El Premi Carles Miralles d’experiències docents distingeix treballs, projectes o iniciatives realitzats per professors a les aules dels territoris de llengua catalana. El premi s’ha concedit ex aequo a una altra experiència, “Les arrels del present”, de l’Escola Pau Delclòs de Tarragona.

El lliurament dels XXIV Premis Auriga es durà a terme durant el proper curs acadèmic.

COMPARTEIX: