II Seminari Internacional sobre conservació i restauració en arqueologia

El 2 de desembre a l’ICAC té lloc el II Seminari Internacional La conservació i restauració en l’arqueologia: una eina per a la recerca i la divulgació.

Coordinat per Anna Bertral (ICAC), Maria Carme Belarte (ICREA-ICAC) i Josep Maria Palet (ICAC), la segona edició d’aquest seminari proposa tornar a tractar la relació entre restauració i arqueologia, a través de nous exemples de diferents jaciments de cronologies diverses. També abordarà la restauració com a disciplina auxiliar de l’arqueologia.

Programa i inscripció

Les ponències exposaran els treballs de conservació i restauració en diversos jaciments i donaran una idea general però clara de les dificultats i necessitats en cada cas. L’objectiu és mostrar la utilitat i necessitat dels treballs de conservació i restauració en les intervencions arqueològiques, a més de generar el debat entre arqueòlegs i restauradors sobre les característiques, dificultats i necessitats del treball en comú.

El seminari és obert a tots els professionals d’ambdues disciplines (arqueologia i conservació restauració) i va especialment adreçat als estudiants de Grau i Màster en Arqueologia Clàssica, així com als estudiants de Grau de Conservació i Restauració.

La inscripció a aquest seminari és gratuïta, però amb inscripció prèvia a activitats@icac.cat.

COMPARTEIX: