Voleu desenvolupar el vostre projecte de recerca en un centre de recerca capdavanter? Consulta la convocatòria Juan de la Cierva – formación i presenta la teva proposta amb l’ICAC!
Informa’t aquí o contacta amb nosaltres a l’adreça recerca@icac.cat.
Les ajudes Juan de la Cierva-formación tenen l’objectiu de fomentar la contractació laboral, per part d’organismes de recerca o centres de I+D d’Espanya, de joves en possessió del grau de doctor per un període de dos anys, a fi que completin la seva formació investigadora postdoctoral en centres d’I+D espanyols diferents als centres en què van dur a terme la seva formació predoctoral.
Condicions: contracte postdoctoral, amb una durada de 2 anys i una retribució mínima de 25.350 € bruts anuals (salari brut anual).
Requisits: Les persones que hi vulguin participar han de complir el requisit d’estar en possessió del títol de doctor/a i haver-lo obtingut entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021, per al torn d’accés general i per al torn FJC-INIA-CCAA, o entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2021, per al torn d’accés de persones amb discapacitat igual o superior al 33 per cent, excepte si acrediten una causa d’interrupció conforme a la convocatòria.
Termini per a presentar sol·licituds: del 20 de gener al 3 de febrer de 2022. Envia’ns la teva proposta!
Les sol·licituds de participació les presenten els centres d’I+D, que hi inclouen les persones participants per a la seva incorporació als equips de recerca. La selecció es fonamenta en un procés de concurrència competitiva en base als mèrits curriculares i en l’historial cientificotècnic de l’equip de recerca en el qual es volen integrar, donant especial rellevància als mèrits relatius a l’investigador tutor o investigadora tutora.
Per a més informació, contacteu amb recerca@icac.cat.
L’ICAC és un centre de recerca excel·lent per a desenvolupar projectes de recerca postdoctoral, amb equipaments d’última generació, laboratoris, biblioteca i espais de docència i treball en equip.
Feu una ullada als nostres equips de recerca, líders en arqueologia del paisatge; territoris romans; ciutat i arquitectura antigues; arqueometria; protohistòria; cultura material, economia i comerç; antiguitat tardana i mediterrània oriental grecoromana.
Som pioners en algunes de les tècniques més innovadores, com ara la prospecció arqueològica automatitzada amb drons, machine learning arqueològic, catodoluminescència (CL), fotogrametria, escaneig làser 3D o cartografia digital arqueomorfològica.
Hi ha molts més temes de recerca disponibles juntament amb diverses àrees d’estudi a tota la Mediterrània i més enllà, on es poden desenvolupar noves investigacions, ja sigui com a part de projectes en curs o com a projectes independents.
L’ICAC dona suport a la presentació de candidatures d’investigadores i membres de col·lectius desafavorits, i segueix els principis de contractació OTM-R, d’acord amb la implementació de la Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) de la Comissió Europea. L’ICAC és un centre amb l’acreditació i l’etiqueta HRS4R des de 2015 (Vegeu més informació aquí).