Convocatòria oberta per a cobrir un lloc de treball temporal de sedimentòleg/oga a l’ICAC

Perfil litoestratigràfic al jaciment de Mas Gusó a Bellcaire d'Empordà (Baix Empordà). Foto: ICAC Llicència de Creative Commons

Queda oberta, a data de 10 de juliol de 2020, la convocatòria (codi 017.74) per a contractar temporalment un sedimentòleg/oga per a treballar en el projecte de recerca «Translands. Paisajes mediterráneos transportados: un análisis integrado de las dinámicas de ocupación a largo plazo en ambos lados del Mediterráneo» (PGC2018-093734-B-100. MCIU/AEI/FEDER – UE), de l’equip de recerca en Arqueologia del Paisatge (GIAP).

La convocatòria és per a un contracte temporal amb una durada de prevista de l’1 d’agost de 2020 al 31 de gener de 2021. A causa de les circumstàncies actuals, es tracta d’una convocatòria amb tramitació urgent.

El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el 20 de juliol de 2020, a les 24 h.

Podeu consultar tota la informació i les bases de la convocatòria a la secció web Treballar a l’ICAC.

 

Aquest contracte de treball està sufragat pel projecte de recerca «Translands. Paisajes mediterráneos transportados: un análisis integrado de las dinámicas de ocupación a largo plazo en ambos lados del Mediterráneo» (PGC2018-093734-B-100. MCIU/AEI/FEDER – UE), finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, amb l’ajuda dels fons FEDER de la UE.

 

Logo MCUI feder

COMPARTEIX: