Els últims tres llibres de l’ICAC, presentats dins el congrés Asmosia

 

 

 

El 9 de juny es van presentar al paranimf de la Universitat Rovira i Virgili les últimes novetats editorials de l’ICAC en el context del congrés internacional Asmosia. Pilar Lapuente Mercadal, professora titular de l’Àrea de Petrologia i Geoquímica del Departament de Ciències de la Terra de la Universitat de Saragossa, va ser l’encarregada de fer la presentació dels llibres següents:

 

 

Roman Quarries– Anna Gutiérrez Garcia-Moreno. Roman Quarries in the Northeast of Hispania (Modern Catalonia). Documenta, 10.

 

 

 

 

El marmor de Tarraco– Aureli Àlvarez Pérez, Virginia García-Entero, Anna Gutiérrez Garcia-Moreno i Isabel Rodà de Llanza. El marmor de Tarraco. Explotació, utilització i comercialització de la pedra de Santa Tecla en època romana / Tarraco Marmor. The Quarrying, Use and Trade of Santa Tecla Stone in Roman Times. Hic et Nunc, 6.

 

 

 

 

 

 

Marbles and Stones– Aureli Àlvarez Pérez, Ana Domènech de la Torre, Pilar Lapuente Mercadal, Àfrica Pitarch, Hernando Royo Plumed. Marbles and Stones of Hispania. Exhibition catalogue (Text in English, Catalan and Spanish) [fora de col·lecció].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentació llibres Asmosia

 

La professor Pilar Lapuente presentant els llibres, i envoltada d’alguns dels autors. A l’esquerra, Virginia Garcia-Entero, i a la dreta, Aureli Àlvarez i Anna Gutiérrez.

 

 

Virginia García-EnteroAnna Gutiérrez Garcia-Moreno

 

Virginia García-Entero, en nom dels autors d’El marmor de Tarraco, i Anna Gutiérrez, autora de Roman Quarries in the Northeast of Hispania, durant el seu parlament.

COMPARTEIX: