Subías, E., "Oxyrhynchos: Metropolis and Landscape" a Subías, E.; Azara, P.; Carruesco, J.; Fiz, I.; Cuesta, R., The space of the Graeco-Roman city in Egypt: Image and Reality, Documenta; 22, ICAC, Tarragona, p. 93-116.
Bustamante, M.; Faga, I.; Huguet, E.; Iborra, P.; Krasjek, J.; Ramón, A.; Ribera, A.; Salavert, J. V.; Schindler, E., "Un contexto cerrado de mediados del siglo I dC de la casa de Ariadna de Pompeya", Actes du Congrès. SFECAG (Arles, 2-5 mayo 2011), SFECAG Société Française d'Étude de la Céramique en Gaule, Marsella, p. 517-547.
Ribera, A.; Brun, J. P.; Bustamente, M.; Chapelin, G.; Guillem, P; Huguet, E.; Iborra, P.; Malignas, A.; Principal, J., "Pompeya 2011. El barrio de los perfumeros. Vía degli Augustali 26, 27 y 28", Excavaciones en el exterior. Informes y trabajos, 9, p. 383-410.
Járrega, R., "The late Roman pottery imports in the East of Hispania Tarraconensis", LRCW 3rd international conference on late Roman coarse wares, cooking wares and amphorae in the Mediterranean: Archaeology and Archaeometry. (Parma/Pisa (Itàlia), 26-30 de març de 2008), Oxford, p. 167-172.
Járrega, R., "El comercio con Africa y el Mediterraneo en las costas orientales de Hispania entre los siglos V y VII: las producciones cerámicas", Ipsam Nolam barbari vastaverunt: l’Italia e il Mediterraneo occidentale tra il V secolo e la metà del VI. (Cimitile, Nola), Cimitile (Itàlia)., p. 167-185.
Buxó, R.; Principal, J.; Alonso, N.; Belarte, M.C.; Colominas, L.; López, D.; Pons, E.; Rovira, M.C.; Saña, M.; Valenzuela, S., "Prácticas alimentarias en la Edad del Hierro en Cataluña", C. Mata, G. Pérez, Jaime Vives-Ferrándiz (Eds.): De la cuina a la taula. IV Reunió d'economia en el primer mil·lenni aC (Caudete de las Fuentes (València), 22-23 octubre 2009), València, p. 81-98.
Belarte, M.C., "Techniques de construction et architecture protohistorique indigène dans le nord-est de la péninsule Ibérique" a Tréziny, H., Grecs et indigènes de la Catalogne à la Mer Noire, Éditions Errance - Centre Camille Jullian, Aix-en-Provence, p. 319-327.
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord