Banquet per encetar XX Jornades gastronòmiques Tàrraco a taula. Es tracta d’un àpat per reviure els banquets de l’antiga Roma i estarà precedit per una intervenció de Joan Gómez Pallarès sobre el món del vi romà, i una altra de Joaquín Ruiz de Arbulo sobre la gastronomia romana.
El banquet constarà d’un bufet amb les propostes gastronòmiques de sis restaurants (Àpats Quattros, El Llagut Taverna marinera, Restaurant Ares, Entrecopes, El Cortijo i Cocvla-Hotel Urbis Centre), juntament amb un tast dels quatre vins naturals oficials de Tàrraco a Taula (Tuets Garnatxa Blanca, El Plantarga, Altaroses i Ancestral A pèl), a més de pa romà del Forn Andreu i un tast de la cervesa oficial de Tàrraco a Taula, Rositvm, amb mel de taronger.
Durant el sopar actuarà el grup de reconstrucció Thaleia.
Tiquets: 25 € (als restaurants participants i al Patronat Municipal de Turisme, telèfon 977 25 07 95).