El programa Toquem pedra! sobre arqueologia clàssica repeteix temporada a la graella de Tarragona Ràdio el 2021. El programa es concep com un espai de divulgació científica sobre arqueologia clàssica a partir del coneixement i la recerca que duem a terme a l’ICAC, fent especial incís en el patrimoni històric i cultural de Tarragona.

Des de 2020, es tracta d’una nova edició del programa, que s’havia emès a la mateixa ràdio durant diverses temporades entre 2013 i 2017. Amb la temporada 2021-2022, el programa passa a formar part del nou magazine Què de què, amb la periodista Núria Cartanyà, que s’emet diàriament d’11 h a 13 h.

Toquem Pedra Nova Temporada

La temporada 2021-2022 del programa Toquem Pedra! s’emet el tercer dimecres de cada mes, en directe i des de la seu de l’ICAC, a Tarragona. Es podrà seguir a través del 96.7 fm, a la web de Tarragona Ràdio, a les APP’s i per la TDT. També, es podrà recuperar l’àudio del programa a la Zona Podcast de Tarragona Ràdio, i a la nostra web.


Últims programes:

Temporada 2020-2021:
  • Núm. 80. (28/10/2020) Especial Nit Europea de la Recerca. Amb Ana Gallego, coordinadora d’activitats a l’ICAC; Montse Cartañà, periodista a la Unitat de Cultura Científica i la Innovació, ComCiència, de la URV; Laia Pellejà, responsable de Divulgació i Formació Científica a l’ICIQ; i Maria José Guilera, de l’Oficina Tècnica de l’IISPV.

Noticia relacionada: “Toquem Pedra: torna el programa de divulgació sobre arqueologia clàssica a Tarragona Ràdio”.


Temporades anteriors: