Breu currículum
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (2007). Ha cursat el màster oficial d’Arqueologia a la mateixa universitat (2007-2009), defensant el treball de màster Estudi del territori a la comarca d’Osona des de l’ibèric ple a l’alt imperi el setembre de 2009 obtenint la qualificació d’excel·lent. Entre els anys 2013 i 2016 gaudeix d’un contracte predoctoral a l’ICAC que li permet desenvolupar la seva tesi doctoral, La implantació militar romana a Catalunya: caracterització d’espais militars al NE de la Citerior en època tardorepublicana (ss. II – I ane), dirigida pel Dr. Joaquin Ruiz de Arbulo (URV-ICAC) i el Dr. Jordi Principal (MAC), defensada el 24 d’octubre de 2016 amb la màxima qualificació.
Durant el desenvolupament de la tesi doctoral realitza fins a tres estades a l’estranger. En primer lloc gràcies l’Ajuda d’Estades Curtes (AEE2013) de la Universitat Rovira i Virgili pot treballar durant tres mesos, l’any 2013, a l’Institut Ausonius – Université Michel de Montaigne Bordeaux 3. Sota la supervisió de la Investigadora del CNRS Dra. Milagros Navarro. Posteriorment, durant el mes d’abril de l’any 2015, treballa a la Sackler Library dins del sistema Bodleian Libraries de la University of Oxford. Finalment, durant els mesos finals d’elaboració de la tesi realitza una estada a Roma durant el mes de Març de 2016. En aquesta ocasió treballa a les biblioteques de l’Institut Arqueològic Alemany de Roma, l’Escola Francesa d’Història, Arqueologia i Ciències Socials de Roma i també a l’Escola Espanyola d’Història i Arqueologia a Roma – CSIC.
Durant els darrers anys ha participat en congressos, seminaris i workshops tant nacionals com internacionals, així com la organització dels mateixos. En aquest últim punt, coordina el seminari Internacional de l’ICAC-URV, Castella et praesidia a la façana mediterrània de la Hispània tardorepublicana, celebrat a Tarragona el dia 13 de maig de 2014.
Ha participat en excavacions d’àmbit nacional i internacional relacionades amb el món protohistòric i romà, destacant la seva implicació en el projecte arqueològic i de divulgació del jaciment del Camp de les Lloses de Tona (Osona) i el projecte d’excavació del fortí romà de Monteró (Camarasa, la Noguera). A més és codirector del projecte arqueològic Exploració i avaluació del poblament protohistòric a l’àrea del Lluçanès (Osona), centrat en el jaciment romà-republicà de Puig Ciutat (Oristà, Osona). Des de l’any 2015 participa també, juntament amb altres investigadors/es de l’ICAC en un projecte pluridisiplinar de prospecció i coneixement de jaciments i el seu territori a l’àrea de la província d’Osca. Aquesta feina és possible gràcies al suport del Instituto de Estudios Altoragoneses. Més recentment ha iniciat un nou subcamp d’estudi que es centre en les torres defensives i de control, centrant-se l’estudi en la torre romana de Puig d’Àlia (Amer, la Selva), el fortí romà de Tentellatge (Navès, el Solsonès) i la torre est d’accés al conjunt monumental d’Olèrdola (Olèrdola, l’Alt Penedès).
Dins dels guardons del LXXXVI Cartell de Premis i Borses d’Estudi de l’Institut d’Estudis Catalans (2017), ha rebut el Guardó d’Arqueologia i Història Antiga Josep Puig i Cadafalch, pel seu treball de tesi. La distinció la concedeix la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC.
Actualment treballa també, en el mateix camp d’estudi, en diversos projectes de recerca.