Breu currículum
Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005). Premi Extraordinari de la Titulació d’Història 2004-2005 per aquesta universitat. Doctora per la UAB amb la tesi Dinàmica dels assentaments i estructuració del territori a la Laietània interior. Estudi del Vallès Oriental de l’època ibèrica a l’alta Edat Mitjana , que va obtenir la qualificació d’excel·lent Cum Laude i la menció europea en el doctorat. Premi extraordinari de Doctorat 2011, atorgat per la UAB.
El seu àmbit de recerca és l’Arqueologia del Paisatge; és arqueomorfòloga i s’ha especialitzat en temes de poblament, hàbitat i ocupació del sòl, estructuració del territori (xarxa viària i parcel·lari) i prospecció. En la seva recerca, ha destacat l’ús, la integració i la gestió de bases de dades temàtiques en entorn GIS. Així mateix, té una dilatada experiència en prospecció i sondejos d’alta muntanya: en projectes internacionals als Alps francesos (2003-2004, director Philippe Leveau, Universitat d’ Aix en Provence) i des del 2005 en els projectes que l’equip de paisatge de l’ICAC té a la Vall del Madriu (Andorra) i a la Serra del Cadí (Alt Urgell). Ha treballat a l’Associació Numismàtica Espanyola col·laborant en tasques d’edició i com a secretària de redacció de la seva revista, Gaceta Numismática.
Del 2011 fins al 2014, va ser investigadora postdoctoral al Centre d’Histoire “Espaces et Cultures” (CHEC) i a la USR (3550) de la Maison des Sciences de l’Homme (MSH), Université Blaise Pascal de Clermont-Ferrand (França), i investigadora associada a Geolab (UMR 6042) del CNRS. Va desenvolupar estudis sobre agropastoralisme i paisatges culturals de muntanya al nordest de la regió del Cantal (Massís Central, Auvergne), i anàlisis d’imatges LIDAR aplicades a l’arqueologia al sector del Puy de Dôme (Chaîne des Puys, Clermont-Ferrand, Auvergne).
Des del 2015, s’ha especialitzat en l’àmbit de la transferència social de la recerca, en la difusió, la didàctica i la mediació del patrimoni històrico-arqueològic i cultural, i en el disseny i la implementació de programes i activitat d’educació científica. Amb experiència en la gestió cultural, la dinamització sociocultural i comunitària, i la coordinació de programes educatius en equipaments i institucions públiques.