El Dr. Gustav A. Gamer, expert en arqueologia clàssica i professor emèrit de la Universitat de Tübingen, va fer donació de la seva biblioteca a l’ICAC. El llegat va arribar a la seu de l’Institut el 16 de desembre de 2010 i consta de 1.607 ítems entre llibres i revistes i de 8.335 documents entre diapositives, fotografies, dibuixos, negatius i transparències.

Biografia

Gustav A. Gamer
(Menzingen, Alemanya, 1934)

És un reconegut arqueòleg expert en el món clàssic. Profund coneixedor de l’antiguitat a la Mediterrània, ha realitzat una importantíssima tasca de recerca des de les seus de l’Institut Alemany d’Arqueologia a Frankfurt, Atenes i Madrid, i ha excavat a diferents jaciments d’Alemanya, Itàlia, Grècia i Espanya.

Professor a les universitats de Córdoba (Argentina), Freiburg, Stuttgart i Tübingen, és actualment membre de la Real Academia Sevillana de Bellas Artes de Santa Isabel de Hungría.

La seva obra més destacada és Formen römischer Altäre auf der Hispanischen Halbinsel (1989).

Consulta del fons

– Biblioteca: el fons bibliogràfic del Dr. Gustav A. Gamer conviu amb el fons documental de l’Institut i és de lliure consulta per als investigadors i membres de la comunitat universitària.
– Fons iconogràfic: de consulta restringida i amb cita prèvia.